Blushing Beauty.



Blush is het beste product om een frisse en jeugdige uitstraling te krijgen. Je krijgt er zo'n mooie glowy look van! Blush is ook het beste product om je eruit te laten zien als een clown die klaar is voor een kinderfeestje... Blush is er in heel veel verschillende soorten. Cremes, poeders, stains en sticks. Het is er allemaal, je kunt het allemaal gebruiken. Welke het beste is? Dat kun je zelf bepalen want je kiest gewoon naar persoonlijke voorkeur..

Kies altijd een blush die een soort van shimmer of shine erin heeft. Een maate blush is namelijk niet zo flatterend en laat je er oud uitzien.. Zelfs als je een hekel hebt aan een glimmende huid en je iedere dag doodpoedert op je t-zone, ga toch voor een shimmery blush op je wangetjes.

Het is belangrijk dat je je aan een simpele regel houd (dit geldt ook voor oogschaduw). Gebruik cream-blush alleen wanneer je huid niet afgepoedert is. En gebruik poederblush alleen wanneer je je gezicht al hebt afgepoedert hebt.

Verder is het kiezen van de goede kwast belangrijk. Hoe kleiner je wangetjes zijn, hoe kleiner de kwast. Een kabuki of een angled brush is het fijnste voor het aanbrengen van blush.

Bij het aanbrengen van blush is er een gouden regel. Iedereen doet dit fout! Je moet nooit lachen wanneer je blush aanbrengt! Nooit! Als je je blush op die manier aanbrengt, zie je er direct ouder uit.. Toch doet bijna iedere vrouw het op die manier.

Wanneer je lacht knijp je je ogen namelijk een beetje, waardoor er rond je ogen rimpeltjes ontstaan, als je na het aanbrengen van blush je gezicht dan weer ontspant, blijf je met een soort vreemde rimpeltjes achter. De goede manier is je blush aanbrengen met een ontspannen gezicht, van je appeltjes strijk je naar je slapen. (Dus eigenlijk op je jeukbeenderen)

Je kunt je blush beter niet onder je jeukbeenderen aan aanbrengen. Veel vrouwen doen dit omdat ze denken dat het je gezicht slanker maakt. Dit is niet zo, het maakt je gezicht alleen maar ouder.

Good Luck!

1 opmerking: