Some tips fot great lips.
De meeste vrouwen onder ons weten wel hoe ze een lipstick moeten aanbrengen. Tenminste, daar kan ik toch wel van uit gaan? Ik zal dit artikel dus ook niet gaan volbrabbelen met onzin die jullie allang weten. Beter voor jullie en beter voor mij. 

Dus, let's cut the crap en kom maar op met die tips!

- Wil je dat je lipstick langer blijft zitten? Dan kun je beter kiezen voor een lipstain. Dit is een soort lippenstift, met een dunne vloeistof. Deze blijft heel goed zitten en je kunt er makkelijk nog lipbalsem overheen gebruiken wanneer je last hebt van droge lippen. Misschien ken je de lipstain van Maxfactor al? Die kost zo'n €12,49. Wil je graag een lipstain maar dan budgetproof? NYC heeft ze voor €3,99..

- De meeste vrouwen bewaren hun lippen voor het einde in hu make-uproutine. Smeer je lippen voor je begint helemaal vol met je favoriete lippenbalsem. Zo krijg je lippen te tijd om zacht te worden en kun jij zonder problemen de rest van je make-up doen. Wanneer je dan eindigt bij je lippen zijn ze heerlijk zacht..

- Een gouwe-ouwe: Leg je lippotlood eventjes in de koelkast voor je hem gaat slijpen, dan breekt het puntje minder snel..

- Zoals ik 2 dagen geleden al vertelde in een artikel: test een lipstick op je vinger, en niet op je hand om te kijken of het de juiste kleur is wanneer je in de winkel staat.

- Je kunt je lippen heel makkelijk voller laten lijken. Breng simpelweg een beetje highlighter aan op je cupidoboog. Een simpel trucje, maar wel een hele goede!

- Ook je onderlip kun je groter laten lijken. Dit werkt weer net ietsje anders. Breng onder je onderlip een beetje bronzer aan, waarmee je een schaduw creĆ«ert en je een vollere lip krijgt.

- Ben je bang dat je lippenstift of gloss uitloopt? Sommige dames hebben hier nu eenmaal vaker last van dan anders. Het best wat je kunt doen is rond je mond wat poeder aanbrengen (niet op je mond!) Daarna breng je je stick, stain of gloss aan.

- Gooi wat baby/makeupremoverdoekjes in je handtas wanneer je de deur uitgaat. Als je lipstick er dan oud, droog of te dik uitzien kun je het er gemakkelijk afhalen en het opnieuw aanbrengen..

- Wanneer je geen strakke lijnen meer met je lipstick op je mond kunt maken, omdat je de lipstick al vaak hebt gebruik kun je het beste overgaan op een kwastje. Daarmee kun je de kleur dan wel strak opbrengen.

Zo, dat was hem weer.
Good luck!

2 opmerkingen:

  1. Wat heb jij een geweldig blog! Ik heb echt al je artikels doorgelezen en ze zijn heel goed en leuk! Nieuwe volger erbij.. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waauw echt een leuk blog ! & leuke post. Ik volg je xx

    BeantwoordenVerwijderen