Lips.

Ik hoor van veel meiden en vrouwen dat ze felle kleuren lipstick liever vermijden.. De meesten vinden het moeilijk om een kleur te kiezen die bij hun huid past. Eigenlijk is dit helemaal niet zo moeilijk. Er zijn gewoon een paar kleine dingetjes waar je op moet letten. Want iedereen kan felle kleuren lipstick dragen. Ja, jij ook! Vandaar dat ik dit artikel schrijf, zodat alle vrouwen voortaan met trots felle kleuren durven te dragen!

De meest flatterende kleur voor jou lippen kun je heel makkelijk bepalen. Je kiest gewoon een kleur lipstick die ongeveer 3 tinten donker is dan jou eigen lipkleur. Vaak is dit dus een diepe rood-roze tint. Wanneer je je houd aan deze regel, staat die kleur je echt fantastisch!

Rood is een kleur die iedereen kan dragen. Echt iedereen. Definitely! Vertrouw ten eerste op je instinct. Durf kleuren uit te proberen, dan zul je zien welke tinten rood je wel en niet staan. Om je toch een beetje een aanwijzing te geven kun je simpelweg naar je sieraden kijken. Draag je vaak gouden sieraden? Dan heb je waarschijnlijk een warme huidskleur en kun je het beste gaan voor een warm rode tint. Draag je zilveren sieraden? Dan kun je het beste gaan voor een koele rode tint.

Kijk voor het kiezen van andere felle kleuren eerst naar je huidkleur en bepaal of je een lichte, medium, olijfkleurige of donkere huidskleur hebt. Hieronder zie je wat voor kleuren bij je huid passen:

Lichte huidskleur: Diep plumkleurige (soort roodpaars) tinten, wijnrode tinten met een blauwe ondertoon of bruine/nude kleuren met een roze ondertoon staan mooi met een lichte huidskleur.

Medium huidskleur: Diepe bruin of roodtinten met een blauwe ondertoon, warmrode of medium bruine lipsticks met een roze of gele ondertoon en roze lipsticks met een bruine ondertoon zullen je mooi staan met een medium huidskleur.

Olijfkleurige huid: Diepe, rijke bruintinten met een rode ondertoon, donkere beskleurige, en donkerroze tinten met een gele ondertoon staan het beste bij dit type huidskleur.

Donkere huidskleur: Donkerrode kleuren met een blauwe ondertoon, donker plumkleurige, lichte, doorzichtige roze en beige tinten en elke bruintint die je maar kunt vinden passen het beste bij een donkere huid.

Succes ermee!

2 opmerkingen:

  1. Leeuke post ! Ik heb de Medium huidskleur ! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik neem altijd rode lippestift en veeg die dan een beetje uit
    tenminste, als ik lippestift draag dan he haha

    www.musthavefashion.nl / www.musthavefashionblog.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen