Highlighting.
Highlighten. De meeste vrouwen kennen het wel, maar doen er niet aan of gebruiken het totaal verkeerd. Highlighter is een product waar je makkelijk mee de fout in kan gaan.. Je moet weten hoe je het moet gebruiken en waar. 

Rules to highlighting:

- Wanneer je een jonge, rimpelvrije huid hebt kun je highlighter over je hele gezicht gebruiken door een beetje door je foundation te mengen. Wel met mate natuurlijk...

- Highlight de plaatsen waarvan je wilt dat ze eruit springen, dat ze extra opvallend. Dit is immers ook het doel van highlighter..

-Gebruik geen highlighter op plaatsen waar je huid vettig, onzuiver of gerimpeld is.

- Gebruik vooral hightlighter in je binnenste ooghoeken. Dit is echt iets wat iedereen standaard zou moeten doen. Het is een hele goede manier om licht in je ogen te brengen en laat vermoeide ogen er frisser uit zien.

- Het is belangrijk dat je een highlighter kies die dicht in de buurt van je huidskleur komt. Een aantal tonen lichter geeft een mooi illuminating effect.

- Gebruik nooit een wit of zilvergrijs highlight poeder op je huid. Gebruik deze kleuren alleen in je binnenste ooghoekjes.

- Wil je je cupidoboog (boven je bovenlip, recht onder je neus) wilt gaan highlighten? Zorg er dan voor dat er geen enkel haartje te vinden is, want we willen natuurlijk geen 'gehighlighte' snor, of wel?

- Vermijd highlighters met paarse/roze reflecties. Deze soorten highlighters worden namelijk in de toneelwereld gebruik om acteurs eruit te laten zien alsof ze dood zijn. En dat effect wil je natuurlijk echt niet!

- Als je wenkbrauw maar heel lichtjes een buiging heeft of als je zware, grote wenkbrauwen hebt kun je deze plek beter niet highlighten. Door het te highlighten trek je daar de aandacht naar.

- Gebruik geen highlightcreams op je oogleden. Doordat je oogleden constant in beweging bij gaat het in je crease zitten, in plaats van mooi over je hele ooglid. Op je oogleden kun je beter kiezen voor een highlight poeder of oogschaduw.

- Highlight nooit je gehele wenkbrauw, alleen het hoogste punt. Anders krijg je namelijk een heel vreemd effect..

Zo! Nu weet je weer een heleboel meer over highlighten. Ik hoop dat je er wat aan hebt en ze gaat toepassen deze zomer.. Want een glowing huidje is super mooi voor deze zomer!

Enjoy!
& leave a comment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten